CHRISTMAS SHOPPING

A NEW PART OF HOME

homee

køkken1

kkkitchenJeg var efterhånden blevet efterspurgt et par gange om jeg ville vise vores nye køkken, så here you go! Nøj, hvor har vi brugt langt tid på vores nye køkken. Det har bogstaveligtalt skabt blod, sved, skrammer, tårer og til tider en lidt ulykkelig og utålmodig Julie. Jeg har følt at jeg levede i en mellemting mellem en skoæske og en campingvogn med forhindringsbaner den sidste måneds tid (så er dét da prøvet!), og derfor er det nu dejligt at vores køkken så småt er på plads! Nu i større, lysere og mere romantisk udgave. I lørdags havde vi for første gang gæster til middag efter renoveringen, og ih hvor var det dejligt endelig at kunne bruge sit køkken igen. Billederne er dog taget lige inden vi pyntede op til jul, så den må i få en anden dag. Hvad synes I? og kan I lide disse indlæg, for så skal jeg nok dele mere af min indretning i lejligheden :)

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar/leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

CHRISTMAS SHOPPING