SUND ENCHILADA PÅ 5 MIN

For et par uger siden præsenterede Steffan mig for en af mine nye yndlingsspiser. Jeg kom nemlig hjem til smukke blomster og sunde tortilla wraps/enchiladas. Jeg var helt vild med dem, for det var ikke for "tungt" og så smagte de himmelsk! Jeg var derfor nødt til at dele min oplevelse med jer på Instagram. Efter jeg havde posted billedet på Instagram, fornemmede jeg en stor efterspørgsel på opskriften. Opskriften er meget simpel og jeg er fx blevet inspireret af denne opskrift, men med min egen fremgangsmåde. Man kan vælge at bage dejen selv, eller købe tortillabrødene færdig. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilket fyld du putter i. Jeg synes fx. at det smager fantastisk med spinatblade, tomat, lidt chili, ost og creme fraiche - i et groft tortillabrød.

Fremgangsmåde: Du starter med at putte tortilla-brødet på panden - derefter fyldet ovenpå brødet og til sidst endnu et brød ovenpå fyldet. (Det er en god ide at putte ost i, osten gør nemlig at fyldet og brødene holdes bedre sammen). Så vender du den efter et par minutter og vupti! Så har du en lækker enchilada med fyld! Det kan tilberedes som tapas, mellemmåltid eller aftensmad.

ENJOY ;-*

Synes godt om

Kommentarer

MEGA KUP!

På tirsdag d. 4/11 afholdes Danmarks største luksus second hand event, Mega Kup igen i Turbinehallen i Aarhus. Det er et par måneder siden jeg sidst deltog og på tirsdag har en veninde og jeg igen en stand hvor vi sælger ud af det vi ikke får brugt i vores garderobe. Mega Kup er det første og største event, som afholdes hver måned med mere end 80 forskellige stande. Man kan gøre sig nogle rigtig gode kup på alt fra: tøj, sko, tasker, smykker og andre accessories. Der er altid fuldt hus og en super god stemning, og selvom jeg selv har en stand, er jeg endnu ikke selv gået derfra uden at have købt noget fint til næsten ingen penge.

Jeg håber på at se lige så mange søde mennesker som jeg plejer og i kan læse mere om eventet her

Synes godt om

Kommentarer

FLUFFY

TASKE: LOUIS VUITTON / BLUSE ADIDAS : HER / FAUX FUR : (SIMILAR HER) / MIDI SKIRT : CHOIES: HER / SUNNIES : RAY-BAN: HER / SNEAKERS : NIKE

Det er efterhånden et stykke tid siden at jeg har haft min elskede Louis Vuitton Epi læder taske i brug. Da solen har været fremme det meste af dagen her i Aarhus, kunne jeg ikke lade være med at iføre mig min lyserøde faux fur. Den er snart er et år gammel og jeg købte den i forbindelse med modeugen. Jeg er simpelthen så glad for at jeg har investeret i den - den kan peppe ethvert outfit op. Lige denne model findes ikke mere, men jeg har fundet en lignende her. Jeg elsker at kombinere street med high street, det giver et mere afslappet look. Fx ved at blande læder og pels med et par sporty items, som jeg har gjort her. Forresten, så har jeg fået ny nederdel, et midiskirt - det er også en af vinterens store tendenser, og jeg elsker det - specielt fordi de er så behagelige. Hvad synes I? Jeg elsker at høre jeres mening, det gør at jeg føler min blog er levende.

Synes godt om

Kommentarer