BIRTHDAY & CINNAMON

Igår havde jeg en fantastisk fødselsdag i selvskab med min dejlige familie, kæreste og ikke mindst mine "søde" veninder som overaskede mig med kanel. TAK piger - jeg elsker jer alligevel. Jeg blev forkælet hele dagen af Steffan, min familie og ikke mindst veninderne med blomster, gaver, kager og som sagt også f****** kanel, som I kan se nedenfor. Glæd jer ikke piger! Jeg har været i bad to gange siden og jeg kan stadig ikke få alt kanelen af.

Do you like my new hair color?

Verdens dejligste og mest irriterende veninder. Glæder mig til at fejre det med fest på lørdag <3

Synes godt om

Kommentarer

NEVER TOO OLD FOR A BACKPACK

STILETTER: LOUBOUTIN / JEANS (HER) / RYGSÆK (HER) / FRAKKE: H&M / UR: DANIEL WELLINGTON (HER) / SUNNIES (HER)

Absolut ugens favorit-out-fit. Jeg havde for første gang mine Christian Louboutin på, som jeg købte i USA i sommers. De absolut dyreste sko jeg nogensinde har investeret i. Rygsækken er fra Choies og er super lækker og let. Man bliver aldrig for gammel til en smart rygsæk. Den er også lidt mere trendy, end de rygsækker der sidder helt oppe i nakken og som bare skriger: Strææææber (siger pigen der læser cand. ling. merc på universitetet). Jeg føler mig forresten en lille smule presset og følelsesladet i dag. Normalt elsker jeg søndage, men dette er min sidste dag som 24 årig. Det er første gang i hele mit liv at jeg har en alders-krise. Tankerne løber afsted.. Er jeg nu for gammel til det hele? Jeg elsker at tage på eventyr og have det sjovt - så tænker jeg: er der nogle ting man er for "voksen" til? Er der nu nogle drømme man må udelukke? Er alder virkelig bare et tal?! PUUH ha! Tiden må gerne stå på stand-by. Føler kun at det er fem minutter siden at jeg var 18 år. Alligevel synes jeg stadig at mit liv bliver bedre og bedre - så det er ikke fordi jeg sidder og hulker, men er på den anden side lidt presset! En meget ambivalent følelse. Kender I det?

---------------

Sponsoreret

Synes godt om

Kommentarer

HEALTHY OMELET

I morges lavede jeg en sund omelet, som samtidig smagte super godt. Jeg blev inspireret af denne opskrift. Men selvfølgelig med mit eget tvist. Jeg havde i stedet for urter, puttet spinatblade og kylling i. Hvis Steffan kunne lide tomater havde jeg også puttet det i, men han skulle jo også smage. Et godt tip,: sæt et stort grydelåg ovenpå og skru ned for varmen, så slipper du for at vende den og så får den en lækker, fast overflade. Jeg har et outfit indlæg klar til senere, så vi blogges snart igen. Forresten - hvis nogen af jer har en god opskrift til cupcakes. eller en lækker kage, så smid endelig en kommentar i indlægget! Jeg har nemlig fødselsdag imorgen og vil gerne lave en god kage.

Synes godt om

Kommentarer