NEW HAIR ON AIR

Godformiddag sweeties. Puha en lang dag jeg havde igår. Ud af døren kl 11 og hjemme kl 23:30. Steffan og jeg var nemlig i Silkeborg i forbindelse med hans dimission. Vi kombinerede turen med et visit forbi vores yndlingsfrisør, Torvets frisørsalon i Silkeborg, hvor deres dygtige frisør Louise farvede og ordnede mit hår, som hun også plejede at gøre da Steffan var bosat i Silkeborg. Det geniale ved denne frisør er at de kører uden tidsbestilling, så man sætter sig bare i kø. For os travle og impulsive mennesker er dette jo super lækkert. Kender i ikke den lækre følelse efter at have været i frisørstolen? Jeg elsker at få lavet mit hår derinde, da hun virkelig tager sig tid og klipper og farver mit hår så fint, så det bagefter føles så sundt og lækkert! Derudover trængte jeg til at få en lidt koldere tone i mit hår, og der er Louise så dygtig til at ramme den helt rigtige. Steffans og mit hår er forresten også blevet lidt kortere, men har selvfølgelig ikke taget alt håret fra Rapunzel ud. Hvad synes I? Dagen idag står på studenterfest for min lillebror og lillesøster hjemme i mine forældres have, så jeg må hellere ud af døren. Tillykke til alle jer studenter og nyd tiden! Savner studentertiden, når jeg ser jer med jeres fine hatte. Kan I have en fantastisk dag og tak for jeres altid søde respons, det gør mig så glad. Love - Julie.

Synes godt om

Kommentarer

SAY HELLO TO MY NEW BABY, CHLOÉ

Kender I det når man går man hen og bliver forelsket og ønsker at det en dag bliver ens eget? Jeg fik helt sommerfugle i maven, da jeg i eftermiddags fik en SMS om at der lå en pakke til mig i Swipboxen. Jeg har nemlig ledt efter en lækker hånd-taske længe og overvejede at købe den kendte, Alexander Wang, med sølv-hank, men jeg går aldrig med sølv, og forelskede mig i stedet i denne smukke, fine sag fra Chloé. Ih hvor har jeg nemlig været forelsket i denne smukke sag længe og nu er det endelig min, takket være mine søde forældre, som har foræret mig den i bachelorgave. Den er min nye følge-svend og jeg glæææder mig til at vise jer outfitbilleder med den på. Når alt kommer til alt og det faktum, at jeg mistede min højtelskede momse for en uges tid siden, så er materielle ting NADA i forhold til dette. Men misforstå mig ikke, den (tasken), mine forældre og min bedste veninde Mille, var med til at opmuntre min dag og det har fået mig på lidt bedre tanker, da jeg idag har været lidt ked af det og savnede hende. Hva synes I om den? Er den ikke bare fin?? ♥

Steffan har lavet middag, så nu vil jeg smutte ind og hygge med ham ♥

Synes godt om

Kommentarer

GOODIEBOX - SOMMERKLAR

Hej sweeties. Jeg har ikke fået skrevet om min seneste Goodiebox, som jeg modtog i starten af måneden. Jeg er så glad for denne månedes produkter og duftene får mig til at drømme mig langt langt væk, hvor det eneste man kan høre er havets brisen og mærke solens dejlige, varme stråler. Jeg rejser meget, så denne goodiebox føles skræddersyet til mig og andre som elsker at rejse. Jeg bliver altid så positivt overrasket, specielt fordi der altid er noget i Goodieboxen som er aktuelt og relevant, som fx et lækkert sommersæt til ferien. Ting man ikke umiddelbart selv ville komme på.

Min favorit i denne måned, er denne sololie-spray fra Piz Buin. Mmmm den dufter af sommer og sol, og lækker solcreme når det er bedst og jeg har allerede brugt den en del! Selve konsistensen er meget drøj, så den kan holde meget længe. Når jeg skal til USA og på krydstogt om små to uger, så skal den helt sikkert med baggagen og den skal bruges flittigt. Hvis I også kunne tænke jer at modtage denne lækre box og blive positivt overasket hver måned, kan I også blive medlem på Goodiebox.dk

Produkterne i denne måneds Goodiebox indeholder: Palmolive Mediterranean Moment Showergel Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray SPF15 Bellápierre Shimmer Powder Teez Beautiful Flat Stiff brush Matas Sollotion Faktor15 (tester) YIN YANG Skin Cleanser (tester) Medina “Jalousi” by GOSH Cosmetics (tester)

Synes godt om

Kommentarer