RAPUNZEL OF SWEDEN

Når make-uppen og håret spiller, så eksisterer tøjkriser ikke. Jeg har nu gået et par uger uden mine lange lokker og har ikke følt mig særlig godt tilpas uden. Jeg trives bare bedre med lidt længere og fyldigere hår og føler mig mere feminin med det. Derfor fik jeg igår lavet hår hos Danmarks bedste extentionist, Helene som er indehaver af Salon Coiffure Extentions i Aarhus. Jeg har nævnt det før og nævner det gerne igen - Hendes arbejde er perfektionistisk og jeg går altid super glad og tilfreds derfra. Hun laver både cold fusion, tape, hot fusion, easy-weft mm. Jeg får tit henvendelser omkring hvilken metode jeg anvender til mit hår. Jeg får lavet hår med cold fusion-metoden, men hun har tidligere også lavet easy-weft og hot-fusion metoden på mig. Jeg anvender altid hår fra Rapunzel of Sweden - hvilket er hår af bedste kvalitet til gode priser. Fordi kvaliteten på håret er så godt, holder det derfor også i lang tid og filtrer aldrig. Grunden til at jeg har valgt cold-fusion metoden, er ikke fordi at den er bedre end de andre, men den som er bedst til mit fine, skandinaviske hår. Jeg foretrækker oftest at krølle mit hår når jeg bruger extensions, da jo mere du krøller – jo mere blender dit eget hår og dine extensions sammen.

Coiffure Extentions kører i øjeblikket med super gode tilbud, som I kan læse mere om her

I kan også bestille hår og se inspirende tutorials på Rapunzel of Swedens website lige her

Synes godt om

Kommentarer

GOODIEBOX APRIL 2014: SMUKKE SOMMERSTÆNGER & FINE FUSSER

Hvem vil ikke gerne have sommerklare fødder ,så man kan hoppe i sandalerne og føle sig lækker og velplejet? Jeg begyndte i sidste måned at modtage GOODIEBOX, hvilket er perfekt, hvis man lige som jeg, er en pige som elsker hudpleje og make-up produkter. Jeg har arbejdet med make-up og hudpleje siden jeg var 18 år og elsker at pleje mig selv og ikke mindst at lægge make-up, ansigtsmasker mm. og give gode råd til andre. Boxen koster som altid 99 kr + fragt, dvs. 139 kr. Månedens box indeholder 4 fullsize produkter og bare prisen på dem alene har en værdi af 425 kr. Så denne boks kan klart anbefales hvis man vil prøve lidt lækkert lidt billigere. Ikke mindst fordi produkterne i den grad henvender sig til at få fusserne sommerklare :) Mine fødder føles allerede baby-bløde og sommerklare. Hvis I også kunne tænke jer at modtage denne lækre box og blive positiv overasket hver måned, kan I også blive medlem på goodiebox.dk

Produkterne i boxen indeholder: The Body Shop Spa Fit Intensive Toning Concentrate, Apotekets Hælcreme, Eucerin Shower Oil, Matas Fodbadesalt Uden Parfume, Matas Fodsalve Uden Parfume (prøve), Compeed Vabel Plaster (prøve)

Nu er jeg klar til at sole mig med mine velplejede fødder og stænger og vil nu smutte over til en veninde og tanne ;)

Synes godt om

Kommentarer

WHITE ON WHITE

SHORTS: STRADIVARIUS/SANDALER: HER/SOLBRILLER: RAY-BAN/BLONDEBLUSE: HER

Sikke en sommerlig weekend jeg har haft. Solens varme stråler kan ikke andet end at gøre mig i et fantastisk humør. Igår brugte jeg halvdelen af min dag i hjertet af Aarhus, hvor jeg også selv bor. Længere nede i byens latinerkvarter var der den årlige "latiner-festival", hvor jeg var inviteret ned forbi. Det var rigtig sommerstemning med boder udenfor og mennesker overalt. Da weekenden har budt på så lækkert et vejr, valgte jeg at hoppe i min nye fine blondetop, som kan købes her. Åh hvor jeg elsker hvidt tøj om sommeren. Aarhus har endelig fået sin første Frozen Yoghurt butik og vi måtte da et smut ind og have sådan en. Jeg var så begejstret at jeg fyldte næsten alle slags yoghurt i, og jeg må sige, at det er en smagsoplevelse man skal lede længe efter. Samtidig har man ikke dårlig samvittighed, som hvis man havde spist en stor flødeis. Som stor is elsker og nu ved et alternativ, skal jeg helt sikkert ind og have en frozen yoghurt igen i løbet af sommeren - Mmmm. Hvad er jeres yndlingssmag?

Synes godt om

Kommentarer