ROSA

FRAKKE: CHOIES//SNEAKERS: NIKE//JEANS:CHOIES//BLUSE: CREME FRAICHE//SKJORTE: WEEKDAY//SOLBRILLER: RAY-BAN

Hej skønne læsere. Jeg startede min dag med at spise morgenmad sammen med min mor, da hun har fri idag. Jeg skriver bachelor lige nu, så jeg skal og kan mere eller mindre selv disponere over min tid, det kræver dog en del selvdisciplin. Efter at ha' spist morgenmad med min mor og ha' hygget mig med hende gik jeg forbi Ingerslev Torv, hvor der hver onsdag sælges blomster, frugt og andre kolonialvarer. Før jeg mødtes med min mor havde jeg købt hende nogle flotte lilla tulipaner og jeg kunne ikke stå for disse fine tulipaner og købte dem med hjem til mig selv, så de kunne stå og pynte imens jeg skriver bachelor. Jeg elsker lyserød, pink og rosa, som I også kan se på mine blomster og min frakke, men jeg har faktisk skruet meget ned for det. Specielt i vores hjem, hvor jeg er begyndt at indrette den mere med lyse møbler. Det skaber for mig et sofistikeret og romantisk look. Nu vil jeg hoppe tilbage til bøgerne og glæder mig til maj, hvor jeg er færdig med at skrive bachelor. Kan I have en dejlig dag

Husk at hvis der er noget I godt kunne tænke jer at jeg bloggede mere om, så skriv endelig en kommentar herinde, så vil jeg tage det op til overvejelse.

Hold dig opdateret og følg mig på Facebook HER

Synes godt om

Kommentarer

Julie
,
Må jeg spørger om hvad størrelse du har jakken i? Har læst de skulle være ret små i størrelsen:-)
Julie von Lyck
,
Det er en medium mener jeg - og jeg bruger normalt small 😊 Men det kommer også an på hvordan man gerne vil have at den skal sidde 😊 De skal være lidt store i størrelsen, da det jo er lidt af en "oversize" frakke 😊 Den er super dejlig og kan kun anbefale at købe den 😊