COPENHAGEN PART 2

TASKE: MICHAEL KORS//FRAKKE: MONCLER//TURBAN, SOLBRILLER, STØVLER :Choies.com//LÆDERJEANS: CREMEFRAICHE

Heej søde læsere. I løbet af de tre dage jeg befandt mig i København i forbindelse med Copenhagen Fashion week AW14, nåede jeg at deltage i et hav af shows og var hele tiden på farten sammen med mine to veninder Melanie og Nadia Line. Jeg boede hos Melanie, som bor meget centralt. I de dage jeg boede hos hende, var vi næsten ikke hjemme - Vi var blevet inviteret til en del og skulle jo nå at se det hele :D Her er lidt billeder af det jeg har oplevet i løbet af modeugen.

Et af mine yndlingsshows var færøsk Barbara I Gingoni. Hendes show var dystert, men fuldstændig gennemført både med hensyn til stemning, musik, scenografi og selvfølgelig stil og styling. Københavns Rådhus var CROWDED og det var derfor svært for mig at få nogle ordentlige billeder, selvom jeg var rimelig tæt på. Derfor har jeg lånt lidt billeder.
PHOTOGRAPHER: COPENHAGEN FASHION WEEK® Et andet show jeg var ret vild med og hvor vi havde fornøjelsen af at sidde på 1. række var A Friend By A.F. Vandevorst. Jeg elsker lag-på-lag stilen. Det minder mig om da jeg lige var blevet teenager, hvor det også var moderne. Jeg kan sagtens forstille mig, at det bliver en stor trend, når man tænker på at vi bor i kolde Danmark, hvor det er svært at holde varmen om vinteren. Der var da også ind imellem så koldt i denne uge, at jeg i et kort øjeblik frygtede at mine fødder eller hænder havde fået forfrysninger.
Smukke Melanie og jeg til A Friend By A.F. Vandevorst.
Vi var også et smut ude forbi Galleri-messen i Forum, hvor en masse fantastiske mærker og designere, viser deres kommende kollektioner frem i forbindelse med modeugen.
Jeg havde lyst til at købe næsten det hele, men det var desværre ikke muligt, da tøjet først rammer butikkerne til efterår/vinter. Jeg må nøjes med at drømme om denne frakke lidt endnu.. Topshop har faktisk lavet en der minder lidt om den. ÅH jeg glæder mig allerede til sommer til den næste modeuge. Jeg vil smutte, da jeg skal spise middag med Steffan. Ham må jeg ikke glemme i alt den mode-hurlumhej :P Har nogle af jer været til modeuge? og hvad var jeres yndlingsshows?

Synes godt om

Kommentarer

COPENHAGEN

Så er jeg kommet hjem til kære Aarhus efter at have tilbragt fire inspirerende, travle og ikke mindst hyggelige dage i København og deltaget i Copenhagen Fashion Week AW14. Jeg har virkelig formået at kombinere business, sociale relationer og interesserer. Jeg har fået set nogle gamle venner og veninder, som jeg ikke har set længe og som jeg virkelig har savnet. De tager sig altid god tid til mig når jeg er i byen og det gør at jeg virkelig føler mig værdsat og velkommen når jeg opholder mig København. Jeg har virkelig haft nogle dejlige dage og glæder mig allerede til at komme til KBH igen. Det er faktisk den første modeuge, som jeg har haft mulighed for at deltage i. Jeg plejer altid at være på ferie på det tidspunkt de to gange om året hvor modeugerne er placeret. Jeg må erkende at jeg har fået endnu større passion og blod på tanden efter at have overværet SÅ mange fede events. Wauw! Jeg elsker mode, det er så spændende. For nogle kan modeugen muligvis virke lidt overfladisk, men tro mig når jeg siger, at der ligger SÅ meget arbejde og ikke mindst kunst bag det hele. De tendenser man ser på catwalken er jo noget som først udkommer til efterår/vinter 2014. Der er virkelig noget at glæde sig til. Jeg har taget ufattelig mange billeder af de forskellige events og catwalks, det poster jeg selvfølgelig mere af på bloggen i løbet af de næste par dage. Så stay tuned

Melanie og jeg stødte på de lækre ELF piger fra Elf cosmetics.
Modeblogawards på Børsen i tirsdags. I min nye smukke frakke som jeg fik af min dejlige far fra Moncler på strøget og min fine kjole fra Choies.com Hold dig opdateret og følg mig på facebook HER

Synes godt om

Kommentarer

CPH FASHION WEEK

BILLEDER FRA MODEBLOGPRISEN: KJOLE: CHOIES//STILETTER: POSH//HÅR LAVET AF KONGESTOLEN, KBH

Så er Copenhagen Fashion week AW14 for alvor skudt igang og jeg er så heldig at få lov til at overvære den og være inviteret til en masse forskellige events. Det er virkelig spændende og faktisk ret underholdene at være til alle de modeshows. Nogle designere tænker virkelig ud af boksen og laver noget kreativt og anderledes. Jeg har idag været på farten siden kl 11 imorges med mine to veninder og medbloggere, Melanie og Nadialine. Der har virkelig været run på idag. Igår var jeg til modeblogprisen på Børsen, hvor jeg havde muligheden for at vinde læserprisen. Den vandt jeg desværre ikke, men den gik til min veninde Nadialine, hvilket jeg sagtens onde hende. Hun har kæmpet så meget for sin blog og haft den så længe, så nu var det hendes tur. Jeg har trods alt kun blogget fast i lidt over et halvt år, så jeg har lidt vej endnu, men det lader jeg mit ikke slå ud af - tværtimod glæder jeg mig bare til at optimere min blog endnu mere og forsætte med det jeg elsker - nemlig mode, og at blogge.

Der kommer mange flere billeder i løbet af i aften og imorgen. Jeg skal ud af døren nu og videre til to andre modeshows. Jeg siger jer at det er koldt at rende rundt til modeugen. Husk at følge med - der kommer en masse inspirerende billeder.

Hav en dejlig aften!

Kiss, hugs and love Julie

Synes godt om

Kommentarer