Believe ♥

JEANS: DIVIDED//BLUSE: DESIGNERS REMIX//RULLEKRAVE: MBYM//FRAKKE: CHOIES.

Idag har jeg været en tur i byen med min kæreste og efter tog jeg ud og shoppede med min gode veninde, Line. Hun er altid klar på en biograftur og jeg bliver aldrig for gammel til Justin Bieber. Jeg synes han er et naturtalent og en meget inspirerende ung fyr. Derfor tog vi ind og så hans nye film "Believe". Man behøver ikke at være kæmpe Belieber eller 14 år for at se den. Det er faktisk en film alle kan lære noget af. Det er en inspirerende film, som viser hvordan man virkelig kan nå til top, hvis man tror på sig selv og som viser denne unge fyrs talenter og meget personlige sider af sig selv. Efter at have set filmen, så har jeg en blandet følelse af medlidenhed og beundring af JB. Medlidenhed, fordi at manden jo ikke kan gå i fred og leve noget der minder om et normalt liv, og beundring, fordi at han er et naturtalent uden lige. Jeg er hverken kæmpe fan eller teenager, men jeg kan anbefale filmen til alle, der gerne vil se en autentisk, inspirerende film og samtidig få et smil på læben og muligvis fælde en lille tåre :D

På billedet har jeg min nye lækre bluse fra Designers Remix, som bl.a. var en af gaverne, som jeg fik af min kæreste til jul. Derudover har jeg idag haft min nye lækre frakke fra CHOIES på. IH hvor er jeg glad for at få den hjem. Elsker blandingen af pels og skind (Det er faux fur).
Frakken kan I finde her og kan se at den ovenikøbet er blevet sat lidt ned!

Jeg er nomineret til modeblogprisen 2014. Det ville betyde alverden for mig, hvis i har lyst til at stemme på mig. (meget vigtigt, når i har stemt, sender de en mail som i skal bekræfte før stemmen gælder. Håber I vil hjælpe mig med dette og synes jeg fortjener en stemme - I må også gerne dele I kan stemme på mig HER

 

Synes godt om

Kommentarer

NEW HAIR♥

Jeg har gået en uges tid uden mine lange lokker og derfor var jeg igår henne og få lavet mit hår hos min yndlings-extentionist, Helene, som er indehaver af Coiffure Extentions i Aarhus. Hun er virkelig den bedste påsætter og har snart lavet mit hår i to år. Håret bestiller jeg fra Rapunzel of Sweden og er denne gang lavet med cold-fusion metoden. Hos Coiffure, kan man både få lavet cold, hot og easy-weft metoden. Jeg kan anbefale alle metoder, hvis man får det lavet hos Coiffure extentions og bestiller håret fra Rapunzel. Det hverken filtrer eller glider ud. Har man fint hår lige som mig, vil jeg anbefale cold eller hot fusion, da det nemmere kan "skjules". Hånden på hjertet, så handler det om hårkvaliteten og påsætterens kundskaber.

Har fået en del henvendelser angående mit outfit, som jeg postede fra juleaften, og kjolen er fra Creme Fraiche og strømpebukserne fra ASOS.

Nu vil jeg smutte over til min veninde. Hav en dejlig aften!

Kiss, hugs & love - J♥

Husk at stemme på mig HER

Synes godt om

Kommentarer

OBSESSION

Håber alle har haft en dejlig jul og nydt de seneste dage. Jeg har virkelig haft nogle dejlige dage med familien. Jeg er jo på det seneste gået hen og blevet ret facineret af Royal Copenhagen og i julegave fik jeg SÅ meget Royal Copenhagen stel til min samling, at jeg snart kan invitere alle på te-selskab eller åbne en Royal Copenhagen butik :D Det er egentlig sjovt hvordan man rykker sig på et år. Havde jeg kunne se min juleaften gennem en spåkugle for et år siden, havde jeg aldrig tænkt at jeg ville begynde at gå op i sådan noget. Jeg har fået mange forskellige skønne gaver, som hårprodukter, puder og ting til hjemmet. Jeg er som sagt super glad for mit Royal Copenhagen, som min kæreste, hans familie, og min familie bl.a. har givet mig og derudover den smukkeste bluse fra Designers Remix fra min kæreste. ALLE mine gaver er fantastiske og alle kunne desværre ikke være på billedet! :D Skal siges at jeg samler på forskelligt stel fra Royal Copenhagen og kan godt lide at blande det, så hvis nogle af jer har fået noget i en farve, som I normalt ikke samler på, så prøv at sætte det sammen, det ser faktisk ret fedt ud og så bliver det heller ikke for "fint" at se på.

I dag været til julefrokost hos min fars tvillingebror sammen med resten af vores store familie. Det er altid super hyggeligt og underholdende, utrolig dejlige mennesker og der mangler aldrig noget.

OOTD: KJOLE: VINTAGE//BLAZER: MANGO//PUMPS: Creme Fraiche//Ur: Daniel Wellington

Jeg vil smutte tilbage til Avatar filmen, som min kæreste og jeg ser i 3D på vores lækre fjernsyn. Jeg er færdig af grin over ham med de her 3D briller, han ligner en cykelrytter.

Sweet dreams!

Kiss, hugs and love - J

Husk at stemme på mig HER

Synes godt om

Kommentarer