MY DREAM-WISH LIST 

Så er det blevet tid til at ønske/drømme om julegaver. Jeg har ikke så mange ønsker, da jeg oftest køber det som jeg virkelig ønsker at eje, men nogle ting koster jo mere end andre. Her er 3 ting, som virkelig har været på toppen af min ønskeliste i et godt stykke tid. 1. Den smukke Bourgie lampe er fra Kartell - jeg er jo betaget af Kartells møbler. 2. WMNS NIKE AIR MAX 1 SP - METALLIC GOLD - jeg elsker guld og sølv sko og så bliver det ikke federe, hvis det er sneakers fra Nike. Problemet med disse sko, og måske grunden til at jeg er besat af dem er, at jeg simpelthen ikke finde modellen nogen som helst steder, da det er limited edition og de er udsolgte. Man vil altid have, hvad man ikke kan få ;) Håber der er en sød sjæl der kan hjælpe med et link? :) 3. Den fine Faytte sofa med et romantisk og antikt look fra Ilva. Lige siden min kæreste og jeg flyttede sammen for 6 måneder siden, har jeg været ved at redesigne vores hjem, da jeg har et ønske om, at gøre det til vores begges hjem (mit hjem var alt for pink og girly før han flyttede ind). Nu hvor jeg tænker tilbage på det, så var det skrækkeligt - jeg har jo ikke været teenager i flere år! Jeg vil alligevel stadig vedligeholde vores hjem stilrent og lyst, som det plejer. I mit hovede, så skaber det et dejligt overblik, når det meste af indretningen/interiøret er lyst.

Hvad ønsker I jer til jul? Kunne være inspirerende at se hvad andre ønsker sig :)

Hav en dejlig dag!

Kiss, hugs & love - J ♥

Synes godt om

Kommentarer

MARC BY JACOBS ♥

Jeg har altid haft et crush på Marc Jacobs tasker og accessories og jeg ejer faktisk en del Marc Jacobs efterhånden. Her er mit nyeste køb, som er et par guld øreringe Fra Marc by Jacobs butikken i Aarhus. Jeg er rigtig vild med dem, specielt fordi, at de er så enkle og kan bruges både til hverdag og til fest. En god julegaveidé? :)

Jeg bruger min dag på noget så "spændende" som opgaveskrivning i ekstern kommunikation. Jeg bryder mig ikke særlig meget om lang læseferie! Jeg savner allerede at gå i skole. 3 uger er for længe, specielt fordi at jeg er den type, som arbejder bedst under pres. Jeg vil smutte tilbage til arbejdet :) og glæder mig til at Steffan kommer hjem, han skal nemlig lave middag i aften og det er han faktisk blevet ret god til. Min erfaring siger, at nogle mænd bliver værre kærester med tiden, men han er en af dem som bliver en bedre og bedre kæreste for hver dag :)

Han er også med på movember-moden og det respektere jeg selvfølgelig, da det støtter en god sag, men savner nu hans "normale" look :D

Han er da cute med supermario looket - men savner den gamle :D

Hav en dejlig dag!

Kiss, hugs & Love - J ♥

Synes godt om

Kommentarer

TODAYS OUTFIT

Har skrevet et andet indlæg idag, men slet ikke vist jer mit outfit idag. Jeg har nydt det smukke vejr idag, men man skal ikke tro at sol er lig med varme! Jeg kunne liiige holde varmen i dette outfit, men det er den rigtig varme vinterfrakke der skal frem nu. Det samme med hue, halstørklæde og vanter. Jeg skal i hvertfald ud at investere i nogle fine vanter/handsker snart. Jeg var også ude at se på en Moncler jakke igår, men jeg kan ikke finde den rigtige og skal jeg investere i en Moncler, så skal det ikke være et fortrydelseskøb, den er jo ikke helt billig. Så jeg leder videre. Det er som sagt idag et år siden at min morfar gik bort og min kæreste, familie og jeg var derfor forbi kirkegården. Efter kirkegården, tog vi hen til min mormor og fik årets første æbleskiver glögg. Det er så hyggeligt med æbleskiver og glögg. Jeg vil gerne have fundet mig en god opskrift på en fedtfattig glögg - uden alkohol!

OOTD: FRAKKE: H&M// JEANS: CREME FRAICHE, HALSTØRKLÆDE// ACNE//SOLBRILLER: RAY BAN//TASKE: MICHAEL KORS//STØVLER: BELLASKO

DETAILS

Jeg modtog i sidste uge disse lækre støvler fra Bella sko. Jeg har haft dem på hele dagen og de er virkelig behagelige og sidder fast til foden. Selv min mormor på 85 år prøvede dem og kunne gå i dem, haha.

Håber I har haft en dejlig søndag!

Kiss, hugs & Love - J

Synes godt om

Kommentarer