Jeg støtter brysterne♡

I dag har jeg været nede og få lavet mine negle hos min fantastiske negleteknikker, Anni I Salon F i Århus. Jeg har i anledningen af, at det er "Støt brysterne"-uge fået lavet et støt brysterne-art på mine negle. Hvert år dør omkring 1.200 kvinder af brystkræft og Ifølge de seneste tal er flere end 8 ud af 10 kvinder i live fem år efter, at de har fået konstateret brystkræft. Fremskridt, som er et resultat af forskning, som VI har hjulpet med til at finansiere. Det er små ting der kan gøre en forskel. Jeg HADER den sygdom og ønsker bare den skal forsvinde. Jeg har haft personer tæt på mig, som har gået igennem dette helvede og bekendte der har mistet.

Noget jeg elsker ved Salon F, er at de støtter op omkring kampen mod brystkræft. Salon F afholder derfor på torsdag d. 31/10 en auktion på ZENZA i Århus kl 20.00 i samarbejde med mange forskellige mærker. Der er virkelig mange fede firmaer der har støttet op omkring denne auktion. Alle pengene går UBESKÅRET til brystkræft.

Ting man kan byde på, er alt lige fra møbler, gavekort til restauranter, smykker, beautyprodukter, smagsoplevelser og tøj. Der er noget for alle aldre og for begge køn.

Jeg støtter hundrede procent op omkring denne sag. ALLE er velkomne og jeg håber at se en masse dejlige mennesker, der vil være med til at gøre en forskel og støtte en god sag

Nogle af auktionerne er allerede startet online her

Håber på at se en masse og ikke mindst nogle af mine læsere - det ville i hvertfald betyde meget for mig

Nu vil jeg lave middag til min kæreste og få ordnet mine lektier :D

Hav en dejlig aften!

Kiss, hugs and love - J

Synes godt om

Kommentarer

Relaxed weekend ♡

Hej læsere Håber I har haft en dejlig weekend. Min har været meget stille og rolig, jeg hygget mig herhjemme, og været lidt små-syg. Det sker nemlig så sjældent at jeg er syg - jeg hader det.. Jeg er typen der altid gerne vil have noget ud af dagen og udrette en masse ting! Derfor slæbte jeg også mig selv ned for at træne, men jeg måtte desværre gå igen efter 15 min på crosstraineren, da jeg havde det for dårligt :( Min kæreste har nu været sød til at passe på mig og har opvartet mig hele weekenden med underholdning og morgenmad på sengen.

Jeg er også stoppet med at ryge :D Min kæreste og jeg tog os sammen til at købe Nikotinplastre og har nu formået at være røgfri i 3 dage! Det er virkelig lækkert! Jeg vil så gerne have at det holder.

Længere nede har jeg en rabatkode til jer læsere

  OOYD: Jeans: Dr. Denim// sweater: Benneton// coat: H&M online, earrings: from Malaga DETAILS & RABATKODE
Taske fra Michael Kors// Mine lækre støvler, eller rettere - gummistøvler, er fra Creme Fraiche og kan købes lige her Jeg har en rabatkode til mine dejlige læsere, så hvis i indtaster rabatkoden: JULIEVL10 - får 10% på alle varer online og den gælder fra i dag og året ud :D Gummistøvlerne er let foeret, hvilket gør dem super behagelige at have på. Jeg havde dem for første gang på igår i silende regnvejr og de modstod regnen 100 %. Jeg har fri idag, men skal til at lave opgave med en veninde og få udrettet en masse af det fortabte! Hav en dejlig dag alle sammen og pas på stormen! Kiss, hugs and love - J

Synes godt om

Kommentarer

♡ Depend uden mascara♡

Jeg er stor fan af Depend cosmetics! Jeg har brugt deres produkter lige så længe jeg kan huske. Depends produkter er simpelthen fantastiske til at "gøre det selv" derhjemme med make-up, hvis man har lidt tid en dag til at hygge og forkæle sig selv, i stedet for at gå til frisøren. Jeg bruger mest kun Depends kunstige vipper, men idag fik jeg en masse lækkert ind af døren fra Depend og ville derfor afprøve deres øjenvippe og bryn-farve. Her er resultatet af mine vipper før og efter farvning af vipper og bryn:

Jamen HEEEJ - uden make-up! :D I kender det nok selv fra frisøren.. der er altid lidt overskydende farve på brynene bagefter, men det går af efter et par timer. BEMÆRK: Jeg har ikke mascara på overhovedet i dette blogindlæg. Det er ren farve. Hva synes i? Jeg kan hundrede procent anbefale dette, hvis man vil have lavet sine bryn og vipper på 15 min. Det er nemt, behageligt og man kan selv styre det - alle remedier og redskaber følger med i "kittet". Love it Depend!

Jeg ELSKER også Depends vipper, dem fortæller jeg om meget snart, og giver råd og tricks til hvordan man sætter dem på, det har jeg selv haft meget svært ved, men når man først kender tricket, så er det ikke så svært ;)

Sweet dreams

Kiss, hugs and love - J

Synes godt om

Kommentarer