WEEKEND

Weekenden har jeg brugt med familien. Besøgte svigerfamilien fra fredag til lørdag og min familie hele dagen igår, da vi fejrede min fødselsdag. Det er sjovt at tænke på, at det faktisk allerede er et år siden jeg tilbragte min fødselsdag i et fly på 16 timer på vej til Equadors jungle, for at filme Divaer i junglen. Tiden går sgu hurtigt. Nogle gange vil jeg gerne skrue tiden lidt tilbage.. Jeg elsker at lave TV. Man lærer meget om sig selv og udvikler sig og det får mit liv til ikke at være trivielt, når man studere ved siden af. Derudover kan jeg godt lide at underholde folk..

OOTD saturday: leggins: Streetammo, faux fur: Cremefraiche, smykker: Black Design
I weekenden havde jeg smykker på fra det fede mærke black-design.dk. Black Design laver simpelthen de fedeste smykker og de kan fåes lige HER Jeg synes Black Design laver de fedeste knucklerings! Jeg bestilte mine smykker om torsdagen og modtog dem om fredagen! ELSKER hurtig levering, det får en lyst til at købe mere!

Jeg glemte helt at vise jer min første lagkage, som jeg bagte igår i anledningen af min fødselsdag. Jeg lavede den lidt anderledes, så i stedet for at putte almindelige creme i, så lavede jeg en lakridscreme og puttede den på det ene lag og chokoladecreme på det andet lag. Den smagte dejligt :D

Synes godt om

Kommentarer

LOVELY BIRTHDAY

[caption id="attachment_1157" align="aligncenter" width="768"]
OOTD: silkebluse MbyM, jeans Creme Fraiche, halskæde fra WETHEHATTERS.COM[/caption]

Hej søde læsere! Idag har jeg fødselsdag og jeg har haft en fantastisk dag. Dagen startede ud med, at jeg blev vækket af min romantiske kæreste med morgenmad, blomster og en smuk ny ring og NEJ, ikke en forlovelsesring, som Seoghør skrev sidst, da han gav mig en ring. Jeg tilbragte dagen med min familie, kæreste og bedste veninde, dem der betyder ALT for mig. Jeg har fået de bedste gaver, alt fra penge, make-up, smykker, møbler og smukke ting til vores dejlige hjem. Jeg er virkelig blevet forkælet idag af min skønne familie. Min mor var så sød at bage, men jeg havde også selv bagt min første lagkage :D

[caption id="attachment_1173" align="aligncenter" width="574"]
Verdens bedste veninde kom forbi. Tusinde tak for de fantastiske gaver - specielt min magic 8-ball[/caption]

Jeg afsluttede dagen med en tur på Jensens med hele familien, da min onkel er administrerende direktør for Jensens Foods, er det et sted som vi godt kan lide at komme, specielt den nye Jensens Bøfhus ved Havnen i Århus, det er faktisk et super lækkert sted.

Tusinde tak for alle lykønskningerne, over facebook, instagram og mobil, jeg er helt overvældet

Kiss, hugs and love - J.

Synes godt om

Kommentarer

Vinder af Chanti.dk give-away ♡

Hej sødeste læsere. Det var i aften at jeg skulle trække vinderen af min konkurrence om et gavekort til Chanti.dk. Jeg har været lidt forsinket, da jeg smækkede mig selv ude i morges og måtte tilbringe dagen efter skole i mine forældres hjem og ventede på at min kæreste fik fri fra arbejde, så jeg kunne komme ind, haha! (Storyofmylife). Jeg brugte dog tiden fornuftigt, da jeg gik på hovedet i alt mit tøj på mit gamle værelse og fandt meget jeg ikke går med, som jeg pakkede i en pose og giver til en pige, som har mere brug for det end mig. Jeg har brugt random.org til at finde vinderen, så ingen føler sig snydt :) Vinderen er Cecilie Ken Nielsen! Tillykke Cecilie, du har vundet et gavekort på 250 kr til chanti.dk! Jeg håber, at du bliver glad for det du vælger, jeg er i hvertfald super glad for det smykke jeg har fået derinde fra og for den hurtige levering :) Tak til jer som der har deltaget og husk stay tuned, måske kommer der snart en konkurrence igen!
OOTD: Jakke: Zara, sweater og nederdel Creme Fraiche, kilehæl sko fra nike. Jeg er i gang med at pakke, da jeg skal ned til min svigerfamilie i weekenden i det sønderjyske. Jeg pakker altid aaalt for meget og specielt denne gang, da jeg har lidt tøj, som jeg skal have med til de søde mennesker. Min kæreste og jeg skal også et smut til Tyskland for at shoppe! Søndag har jeg fødselsdag og den kan jeg fejre i år dagen, for sidste år sad jeg i et fly på vej til Equadors jungle, for at filme "Divaer".

RINGEN PÅ BILLEDERNE KAN KØBES LIGE HER

Hav en dejlig aften! Kiss, hugs and love - J.

Synes godt om

Kommentarer