Min nye oplevelse

Jeg har døjet med migræne siden jeg var teenager og det har i perioder tyranniseret mit liv. Migræne, er for jer der ikke ved det en meget kraftig og pinefuld hovedpine, der sidder inde bag øjnene og kan til tider give synsbesvær og kvalme, det føles som der sidder en irriterende smølf og hamrer dig med en hammer inde bag øjnene. Når jeg har migræne skal jeg helst undgå lys, røg og lyde. Det er jeg ved at være temmelig træt af, så i dag tog jeg hen til akupunktøren Morten Lopdrup og gjorde noget ved det!

Det var første gang, at jeg rigtigt har prøvet akupunktur, efter jeg prøvede det meget kort under indspilningen af TV-programmet ”6 på date” for et års tids siden, der hjalp det, men det virkede kun i en måneds tid, grundet jeg ikke gentog behandlingen. Mange tror at det gør ondt at få nåle i sin krop, men man kan slet ikke mærke det. Han satte 4 i alt på mine ben, 2 på mine øreflipper, 2 nåle i mine arme og en i baghovedet og så lå jeg med en varmelampe i 20 min og slappede af til noget behageligt afslappende musik. Jeg har aldrig vidst så meget om nåle, healing eller lignende, men under hele vores snak idag før behandlingen, sad jeg med følelsen og troen på, at akupunktur er det der kan hjælpe mig, derudover er det også på mange måder videnskabeligt bevist. Jeg skal gentage behandlingen igen på mandag og jeg glæder mig – indtil videre har jeg ikke haft noget migræne – wuhuu! Min kæreste bor pt. I Silkeborg, og jeg i Århus og heldigt nok har Morten Lopdrup både klinik i Århus og i Silkeborg, så i dag var jeg forbi hans praksis i Silkeborg. Jeg tror det med akupunktur, handler om at tro på det, for jeg tror på det virker, og det kan hjælpe mod så mange forskellige lidelser.

I går havde jeg sidste undervisningtime, og har nu læse ferie fra universitetet! Så idag var jeg nede i byen og shoppe lidt, der fandt jeg et par nye øreringe, i en flot grøn/gul farve – en farve jeg er blevet helt vild med her til når sommeren har tænkt sig at komme! – Ja, please kom nu sommer, nu gider vi ikke vente mere, det er tid til at lufte sommerkjolerne!

♥ Kiss, hugs, and love - Julie ♥

Synes godt om

Kommentarer

Makeup are a girls best friend

[caption id="attachment_75" align="aligncenter" width="706"]
Idag er jeg i Silkeborg og besøge min kæreste. Jakke fra "Just a girl"[/caption]

Jeg bliver tit spurgt om hvilket make-up jeg bruger og hvad jeg kan anbefale. Jeg har arbejdet med makeup i mange år og har prøvet næsten ALT. Pris og kvalitet følges for det meste hånd i hånd, men faktisk ikke altid. Fx. lavede jeg engang en test da jeg arbejde i Parfumeri Douglas, hvor jeg lagde en neglelak fra Maxfactor og en neglelak fra Chanel i nogenlunde hver sin farve og testede hvilken der holdte længst, og det gjorde Maxfactor, som var den billigste. Jeg bruger meget blandet makeup og her er det jeg kan anbefale, som den basale make-up.

[caption id="attachment_69" align="aligncenter" width="245"]
Stay Matte, oliefri pudder fra Clinique. Er god, hvis man har tendens til at "skinne".[/caption]

[caption id="attachment_68" align="aligncenter" width="350"]
H&M solpudder, passer til alle hudtoner og giver et friskt og naturligt look.[/caption]

[caption id="attachment_40" align="alignleft" width="260"]
Foundation med SPS 10. Den dækker rigtig godt og ens hud får et meget mat look.[/caption]

[caption id="attachment_51" align="alignleft" width="260"]
Farvet dagcreme. Giver fugt og er god at blande op med foundation, så det givet et mere naturligt look[/caption]

[caption id="attachment_46" align="alignleft" width="245"]
Lash Queen sexy black. Giver masser af volume og skiller vipperne ad.[/caption]

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

My new blog!

Nu har jeg fået bloggers delight i stedet for blogspot, som jeg syntes var meget svært at bruge! Jeg begynder på min blog imorgen! Den kommer til at være mere enkel og den bliver også lettere for mig at bruge - derudover kommer der nogle nye tiltag og jeg laver en konkurrence meget snart!

Jeg glæder mig til at dele en masse nye ting med jer!

Det bliver fedt!

Xoxo Julie

Synes godt om

Kommentarer