julie von lyck modeblogger Aarhus
Mit navn er Julie, og jeg er en 27 årig mode- og livsstils-blogger bosat i Aarhus, men bruger meget tid i København og udlandet. Jeg har en bachelor i spansk og virksomhedskommunikation. I juni 2016 blev jeg færdiguddannet Cand. Ling. Merc. i virksomhedskommunikation med speciale i influencer marketing. Jeg har en stor passion for mode, beauty, branding og at rejse. Bloggen byder på et feminint univers, med outfits, mode, skønhed, interiør, mine mange rejser, og hvad jeg ellers bliver inspireret af på min vej.

Min blog er mit hjertebarn, som jeg har elsket og plejet siden jeg startede den i 2013. Jeg elsker at tage billeder, skrive tekster og at arbejde med brands, der giver mening for mig og ikke mindst mine læsere. Tidligere har jeg samarbejdet med Magasin, Loftet, Jane Kønig, Kähler, Meotine, Nibu Boots, Toni & Guy, Sæther, og mange flere og er pt. stolt ambassadør for Billund Lufthavn, Vila og mByM.

Når det kommer til jobs og samarbejder gør jeg aldrig noget halvt – og jeg elsker at modtage mails, så tøv endelig ikke med at kontakte mig!

Tak fordi I læser med!

………………………………………………………………………………………………………………………………

My name is Julie. I am a 26 years old Danish fashion blogger based in Aarhus. I have a big passion for fashion, beauty and traveling. I have a Bachelor’s Degree in Spanish Business communication and in june 2016 I graduated with a Master’s Degree in Corporate Communication, specialized in influencer marketing and branding. In addition, I work as a blogger, and have been an online marketing student at Ellos.dk. My blog is a feminine and colorful universe with a mix of high street and high end outfits, beauty, interior, cravings, my everyday life and what I love most; to travel. Thanks for reading!

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 19.03.24