julie von lyck modeblogger Aarhus
Mit navn er Julie, og jeg er en 26 årig mode- og beautyblogger bosat i Aarhus, men bruger meget tid i København og udlandet. Jeg har en bachelor i spansk og virksomhedskommunikation. I juni 2016 blev jeg færdiguddannet Cand. Ling. Merc. i virksomhedskommunikation med speciale i influencer marketing. Jeg har en stor passion for mode, beauty, branding og at rejse. Bloggen byder på et meget feminint univers, med outfits, mode, skønhed, interiør, mine mange rejser, og hvad jeg ellers bliver inspireret af på min vej.

Jeg elsker at arbejde med brands, der giver mening for mig og mine læsere og passer ind på bloggen. Tidligere har jeg samarbejdet med Magasin, Loftet, Jane Kønig, Kähler, Meotine, Nibu Boots, Toni & Guy, Sæther, og mange flere og er pt. ambassadør for bla.a Vila og Message.

Tak fordi I læser med!

………………………………………………………………………………………………………………………………

My name is Julie. I am a 26 years old Danish fashion blogger based in Aarhus. I have a big passion for fashion, beauty and traveling. I have a Bachelor’s Degree in Spanish Business communication and in june 2016 I graduated with a Master’s Degree in Corporate Communication, specialized in influencer marketing and branding. In addition, I work as a blogger, and have been an online marketing student at Ellos.dk. My blog is a feminine and colorful universe with a mix of high street and high end outfits, beauty, interior, cravings, my everyday life and what I love most; to travel. Thanks for reading!

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 19.03.24