6 år

Så er jeg hjemme igen fra en fantastisk tur til Puerto Rico med manden i mit liv. Jeg kan varmt anbefale jer at starte et nyt år under varme himmelstrøg. Det giver så meget mere energi og glæde. I lufthavnen på vej derned faldt jeg over bogen; 'Jeg slukker nu', hvilket resulterede i, at jeg valgte at trække stikket fra bloggen hele ugen og kun poste på Instagram den sidste del af vores ferie. Og det var på en måde befriende, men mest af alt tidsbesparende og afslappende. Det der telefon og iPhone-detox er ikke mig og har aldrig været det og passer ikke til mit job som selvstændig, hvor det meste foregår online. Jeg synes bogen er god, hvis man ikke arbejder med noget med sociale medier og bare bruger telefonen til ligegyldige spil og facebook interaktion. Så lad os sige, at min detox bliver ved det.

Jeg gjorde det nok også mest for ham, min kæreste, min 'mand', som jeg idag har været sammen med i seks år. Seks år går alt for hurtigt. Jeg føler, at det er et par måneder siden, han sendte mig en kæreste anmodning på Facebook. Og jeg er glad for at jeg godkendte. Den mand er virkelig det rareste og mest loyale menneske jeg nogensinde har kendt. ikke kun mod mig, men mod alle. Han støtter mig i mine drømme, min blog, mine valg, han hiver mig ned, hvis jeg er for meget, får mig til at grine eller tager en svingom med mig i køkkenet, hvis jeg er sur og er der for mig, når jeg føler, ingen andre er det. Han er typen, der bliver bedre for hver dag og ikke omvendt, som jeg personligt har oplevet et par gange, inden jeg mødte ham. Det fantastiske er, når personens 'true colors' bliver smukkere med tiden. Så jeg er taknemmelig og glad for at han er min og hver dag jeg vågner op ved siden af ham er jeg glad og tryg.

Hvor vil jeg hen med det? Jeg vil fortælle jer, at I skal finde en kæreste, der giver jer plads, frihed og behandler jer med respekt. Det bedste ved ham er, at han giver mig frihed. Frihed til at rejse med veninder, på presseture med min virksomhed, lave kampagner og springe ud i de ting jeg har lyst til. For han respektere mig - vi respekterer hinanden. Frihed, tillid og respekt er så vigtigt i et forhold og jeg kan kun anbefale, at I finder en, der giver jer frihed. Der er desværre flere mænd (og kvinder), der vil kontrollere deres kærester eller koner. Nogle mere indirekte og andre direkte og jeg kan kun sige: kom væk. Der findes mænd, der hviler nok i sig selv til at lade jer være jeres eget individ og selv bestemme.

Forhold kræver også at man ofre sig. Eksempelvis da vi forrige år var væk fra hinanden i et år, og kun så hinanden i weekenderne, fordi jeg havde fået fuldtidsjob i København og ville prøve noget andet end Aarhus, hvor jeg er født og opvokset. Det er den hårdeste tid, men vi kom igennem dem, fordi han støttede min karriere, men heller ikke ville sætte sit eget job til side. Så vi gav hinanden plads.

Og piger.. inden det bliver for sukkersødt, og ingen det lyder som om, at jeg kun er heldig, så er alt ikke rosenrødt. Jeg hader jeg også at han spiller lidt for meget playstation, at han ikke har styr på fødselsdage, ikke altid forstår mine designerkøb, at han ikke vil flytte med mig til København, fordi han synes byen er for stor, at han ikke altid forstår, hvorfor jeg skal have make-up på eller med, hvorfor jeg kan fælde en tåre over ligegyldige ting, at han ikke altid vil løbe en tur med mig. Men sådan er de fleste mænd vel? :D

I skrivende stund er jeg på vej hjem fra København, så vi kan fejre vores dag. Vi har aftalt vi ikke skal lave eller givet hinanden noget idag, da vi i stedet har givet hinanden en rejse til Miami og Caribien i næste måned. Jeg glæder mig til at dele flere af vores eventyr med jer <3

Husk, at find en mand, der behandler jer som den prinsesse i er <3

Synes godt om

Kommentarer