4# ting jeg har optur over

Efter en virkelig travl uge, tænkte jeg, at det var tid til et fjerde udgave af "ting jeg har optur over". Selvom vejret er gråt og dagene kortere, så er der en del jeg ser frem til og har optur over. Så her får i min fjerde liste over ting jeg har optur over:

1. ..At jeg imorgen tidlig flyver til Lanzarote.. nærmere Club Lasanta aka mit andet hjem og skal nyde en hel uge med sol, varme, god mad og en masse sport.

2. ..At der snart er JUL.. jeg elsker jul og glæder mig allerede til julepynt, julesange, julemad og alt det andet hyggelige der følger med..

3. ..At jeg har fået denne seje hoodie på pre-Black Friday udsalg, som er perfekt til mine morgenløbeture på Lasanta

4. ..At jeg i december har fået æren af at være med til Eva Solos New Years stylechallenge sammen med et bundt andre bloggere. Sidste år vandt jeg Magasins julebords-style-challenge og jeg har tænkt mig at gå all in igen! Jeg elsker, når virksomheder laver disse konkurrencer og får os bloggere til at være kreative.

5. ..At jeg skal ned i varmen og derfor kan hoppe i denne fine sag.

6. .. For ikke at tale om denne fine, røde julede sag, som jeg også kan have på til julens kommende fester - og som desuden er sat ned til Black Friday

7...At være hjemme.. lige nu sidder jeg i vores stue i Aarhus og nyder virkelig livet og at kunne slappe af i vores skønne stue, som jeg har vist jer lidt af her.

8. ..At jeg endelig har fået fingrene i bogen 'Buyology' som er udsolgt over alt og som jeg skal læse på ferien. Har nogle af jer læst den?

Hvad har I optur over? :)

Synes godt om

Kommentarer

Michelle Grandjean
,
Min største optur er nok at her altid er skønt på La Santa, og at jeg har 1 uge tilbage, plus når det ens andet hjem, kan det jo ikke blive bedre❤️
Michelle Grandjean
,
God tur herned smukke!