3 undervurderede europæiske perler du bør besøge

Jeg skal love for at der kunne skrives rejseblogger på cv'et, da år 2016 var omme. Det vrimlede jo ind med spændende rejsetilbud efter jeg færdiggjorde kandidaten i sommers. Det passede mig perfekt, da det altid har været min drøm at kunne rejse så meget. Siden jeg var gammel nok til at rejse har jeg brugt det meste af af det, der har stået på min bankkonto på rejser. Drømmescenariet blev toppet, da jeg kunne erklære mig ambassadør for beauty afdelingen i Billund Lufthavn i 2017. At være ambassadør for både beauty OG der, hvor jeg primært rejser fra, er jo en drøm i sig selv, når man elsker begge dele!

Nu er der gået et par måneder uden rejser, og sidst jeg rejste var med Visit Las Vegas, som gav mig én ordentlig en på opleveren, så jeg kunne klare mig nogle måneder uden udlængsel. Som jyde i København ved i jyder måske også, hvordan København til tider kan føles som udlandet i sig selv. Så det har holdt udlængslen lidt nede. Men nu til det centrale; har I ikke bestilt sommerferie endnu, så vil jeg her komme med tre gode tips til Europas mest undervurderede og 'forsømte' paradis destinationer. Mange tror, at paradis findes på den anden side af kloden, men tro mig.. så langt behøver du slet ikke at tage.
Madeira
Hvem skulle tro, at Paradis kun lå 3,5 time væk fra Danmark? Øen Madeira i Portugal er efter min mening Europas svar på paradis. Øen oser af god stemning og byder på masser af historie, oplevelser og gudesmuk natur. Kombinationen af storby og frodig natur gør at jeg kan anbefale alle jeg kender at besøge øen. Vejret er godt hele året rundt, og portugiserne er så søde. Efter min tur til Madeira har jeg også fået andre portugisiske byer på min bucket list - dem kan I høre mere om en anden gang. Bare kom afsted! Men inden, så læs min guide til Madeira i indlægget HER.
Benidorm
Vidste du at Europa har en Mini-Miami? Det er du ikke i tvivl om, hvis du har været i Benidorm. Hvor hulen ligger Benidorm? Det ligger selvfølgelig i mit yndlingsland - Spanien og var egentligt et super hot 90'er ferieparadis. Nu er det.. glemt eller overskygget af andre overturistede destinationer, hvilket jeg slet ikke forstår. Byen ligger kun 30 minutter fra Alicante og byder på lange promenader med gode strande, tapasbarer og en fantastisk stemning. Så fantastisk at jeg var lige ved at knibe en tåre den sidste dag, hvor jeg gik på strandpromenaden og vidste jeg skulle hjem. Jeg er blevet så betaget af Benidorm, at jeg faktisk overvejer at tage Steffan med dertil igen i juni. Vi skal i hvertfald til Spanien meget snart! Læs et af mine indlæg om Benidorm HER.

 
Flandern
Jeg må erkende, at inden jeg rejste til Flandern - (som er et område der ligger i Belgien) havde jeg aldrig drømt om, at rejse til Bruxelles eller Antwerpen. Jeg havde derfor ikke de store forventninger til turen, hvilket kan være sundt. For så bliver man oftest virkelig positivt overrasket, som jeg gjorde ved Bruxelles, Antwerpen og Gent. Der er så smukt og hyggeligt og der findes vildt gode spise- og shoppingmuligheder. Jeg vil faktisk anbefale at tage en tur til Flandern fremfor en tur til London. Belgien er så undervurderet et land og det er virkelig ærgerligt. I kan læse min guide HER.

Synes godt om

Kommentarer

Michelle
,
Vi skal faktisk til Benidorm i august 😊 jeg anede ikke, at det eksisterede før jeg læste det på din blog sidste år. Jeg glæder mig meget! Så hvis du tager afsted i juni, må du meget gerne komme med gode spisesteder og andre gode ting 😊
VenterPaaVinBlog,
Fede tips! Er selv kommetr hjem fra Milano sidste uge og vil bare afsted igen (; - A
www.venterpaavin.blogspot.dk
Julie von Lyck
,
Tusind tak 😊 Åh hvor skønt! Milano er virkelig også en fantastisk by 😊
Julie von Lyck
,
Ej, hvor gør det mig bare glad at høre <3 Du skal virkelig glæde dig! Jeg skal nok sende dig en liste over gode restauranter senere idag <3