24.05.13

Ville have skrevet et indlæg igår, men havde for travlt.. Har mange eksamener at se til pt.

Jeg er stadig ved at få styr på mit hjem, da kæresten jo er ved at flytte ind og har endelig fået malet mit antikke sminkebord fra pink til hvid, så min kæreste ikke føler at han lever in a barbie world :D

Igår var en lækker dag, jeg var bl.a. et smut forbi min fantastiske akupunktør Morten Lopdrup, som jo er ved at fjerne min migræne og det gik rigtig godt, har ikke haft migræne i en måned!! Igår var jeg så inde ved min akupunktørs partner, Christine Pontoppidan, som er kiropraktor og arbejder hos Rygcenter Vester alle Århus. Jeg har aldrig været til kiropraktor før, men HOLD DA FAST ET KNÆK! Hun ville lige sætte min nakke på plads og har da aldrig prøvet noget lignende, følte mig som et nyt menneske og det hjalp virkelig og idag har jeg det fantastisk..

Der er karneval imorgen i Aalborg og jeg overvejer at tage til det! Elsker at klæde mig ud, hvis jeg skal til det, så overvejer jeg at tage mit Tinkerbell kustume på, det er min yndlings disney figur!

Jeg må smutte igen.. får nye møbler om lidt, b.la. et rigtigt smukt guld antik tøjstativ! .. "En pige kan aldrig have for meget tøj, kun for lidt skabsplads"

Kiss, hugs and love Julie ♥

[caption id="attachment_259" align="alignnone" width="800"]
Outfit: Lædernederdel med spikes "Just a girl", Bodystocking Gina Tricot, Sweater Creme Fraiche, halskæde i træ fra Message[/caption]

[caption id="attachment_261" align="alignnone" width="800"]
Før og efter mit sminkebord er blevet malet og er nu hvidt![/caption]

Synes godt om

Kommentarer