2019: MINE HÅB, DRØMME OG NYTÅRSFORSÆT

Reklamelink: Kjole: Vila HER

Der er allerede gået to uger af 2019 og tiden går virkelig stærkt (som altid). 2018 blev året, hvor jeg sprang ud i jobbet som selvstændig og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Jeg er sikker på, at 2019 bliver et lige så spændende og farverigt år som 2019. Især når man har troen og energien til det. Man er jo optimist - og det har altid hjulpet mig til at nå (næsten) alle mine mål og drømme.

Jeg synes nytårsforsæt kan lyde lidt negativt, men jeg ser det mere som konstruktive drømme og ønsker. Selv om nogle af dem er mere realistiske end andre, så tror jeg på, at det altid er godt at skrive sine tanker og drømme ned, så man kan holde fast i dem. Det er godt med drømme og mål og de starter altid ved, at man siger dem højt.

- Jeg vil lave videoer igen. Jeg elsker at filme og har virkelig ikke fået udnyttet nok, at jeg både havde mediefag som studieretning i gymnasiet og valgfag på universitetet. Jeg ved både hvordan man klipper, finpudser og det at blive filmet. Jeg har jo lavet tv siden jeg var 20 år. Udfordringen har været, at jeg bliver for perfektionistisk og det vil jeg nu lægge på hylden og springe ud i det på mine kommende rejser og noget mere i hverdagen - hvis I vil se det? :)

- Jeg vil lave noget selv. Jeg har allerede et meget spændende samarbejde under opsejling og jeg håber det bliver en realitet i 2019. Nu har jeg i hvertfald skrevet det ned og sagt det 'højt'.

- Jeg vil være a-menneske! JA, nu er det sagt. Så skal det ske. Jeg er kæmpe b-menneske og kan til tider arbejde til kl. 2:30 om natten. Til gengæld får du mig ikke til at arbejde kl. 6 om morgenen. Det kommer aldrig til at ske, men det kunne være lækkert, hvis jeg kunne gå ordentlig tid i seng og starte mit arbejde (bare engang imellem kl. 7.)

- Jeg vil bruge min uddannelse endnu mere og lære fra mig. Det gælder både min bachelor i spansk og kandidat i virksomhedskommunikation og branding. Mit første foredrag i et par år er allerede i starten af februar og jeg glæder mig til at dele min personlige og faglige erfaringer.

- Jeg vil rejse til et nyt sted. Okay det har jeg gjort hvert år. Flere gange, efter jeg færdiggjorde min kandidat og det må gerne fortsætte, da jeg personligt elsker at opleve nye kulturer og lande og føler samtidig at I altid tager godt imod mine guides og content på Instagram.

- Jeg vil stå på ski og blive bedre til at stå på snowboard. Det er 8 år siden jeg sidst var på skiferie og i år skal det derfor prøves igen. Vi er en håndfuld piger, der er meget tæt på at have en skirejse på plads i nærmeste fremtid og der vil jeg udfordre mig selv på begge områder.

- Jeg vil blive bedre til at høre podcasts! Især Busi Girl's podcast og andre lærerige podcasts med spændende karriere. kvinder. Skriv endelig, hvis I kan anbefale nogle :)

- Jeg vil lave mere mad. Jeg kan faktisk godt lave mad og de gange jeg har delt mine opskrifter med jer herinde har I taget SÅ godt imod dem. Så det vil jeg gøre noget mere i - vi spiser jo alle ;)

- Jeg vil blive bedre til at sige fra. Jeg ved, hvem jeg er og hvad jeg står for og når det kommer til samarbejder og mig selv som 'brand', så er jeg god til at sige fra, men jeg vil blive endnu bedre. Også på det personlige plan. Folk behandler dig som du lader dem behandle dig og folk pålægger dig ting, der slet ikke er dit bord, fordi du lader dem læsse det på dig. Venlighed kommer man længst med - sådan har mit motto altid været, men man kan gode sige fra med et smil. Og man kan også godt være et rart menneske, selv om man siger fra.

Synes godt om

Kommentarer