2. ADVENT GIVE-AWAY | CREATIVE NUNO

Glædelig 2. advent fra Madeira, hvor vi er en time bagud og det er derfor stadig er 2. advent lidt endnu. Jeg elsker som nævnt, at forkæle folk i julen jeg har derfor også valgt at forkæle jer med en ugentlig advent konkurrence med nogle af mine yndlingsting. Min 2. adventskonkurrence er i samarbejde med Creative, som laver de sejeste, minimalistiske højtalere, som ikke fylder særlig meget og samtidig pynter derhjemme. I denne uge kan I vinde hele to ting, nemlig Creative NUNO og Creative NUNO micro, som begge også pynter så fint hjemme hos os, på grund af det pæne design. Især NUNO micro er virkelig god til rejser, da den ingenting fylder.

Da jeg introducerede dem for Steffan, var han positivt overrasket over, hvor højt og godt, de små, fine højtalere kan spille. Udover at de er flotte og minimalistiske, så spiller de også bedre end vores gamle skrummel, og er samtidig super nemme at betjene trådløst via smartphone og computer.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at; følge mig på Instagram og fortælle nedenfor i kommentarfeltet, hvad jeres yndlings julesang er.

Pssst: Hvis I vil have lidt spændende bonusinfo om, hvad NUNO rent faktisk betyder, kan I læse det HER.

Vinderen findes næste søndag!

 

Synes godt om

Kommentarer

Julie
,
Wham- Last Christmas
Tine
,
Glade jul er så smuk 😊
Camilla
,
"Når Sneen falder" med Søs Fenger og Thomas Helmig! Den julesang er næsten lige så gammel som mig og jeg har altid elsket den! 😊 Håber jeg bliver den heldige vinder, sådan en fin højtaler ville passe perfekt ind i vores nye hus!
amalie m
,
Uha, ''Skal vi flette vores julehjerter sammen'' - er simpelthen så hyggelig!
Pernille Damgaard
,
Min ynglings sang er "Last Christmas" - total en kliché, men SÅ god!
Pernille Damgaard
,
Min yndlings sang er "Last Christmas" - total en kliché, men SÅ god!
michelle p
,
All I want for Christmas is you 😊
Louise
,
Santa baby, self sunget af Marilyn Monroe 😉
Anne
,
Det er helt klart "Let love be love"! Det er en smuk sang med et smukt budskab, og så kan man altid få et lille grin over remees "snakkestykke" midt i det hele 😃
Stine,
Jeg bliver altid glad i låget af Shakin Stevens "Merry Christmas Everyone!", har bare lyst til at springe rundt på gulvet i min stue når den sang bliver spillet 😃
www.agilitypote.dk