2. advent // Depeche

Annonce for Depeche

Glædelig 2. advent! I sidste uge kørte jeg min adventskonkurrence på Instagram og i denne uge kører den her på bloggen. Det I har mulighed for at vinde i min 2. adventskonkurrence er intet mindre end denne seje læder cross-over taske fra skønne, danske Depeche som jeg også selv ejer.
Som I måske har set, så ejer jeg både denne lækre læderjakke og tasken her fra Depeche som jeg begge er utrolig glad for. Derfor er jeg også rigtig glad for at kunne forkæle en af jer med tasken til en værdi af 1000 kr. Det eneste I skal gøre for at deltage er at: ♥ Følge mig og Depeche på Instagram her og her ♥ Skrive jeres største juleønske i kommentarfeltet nedenfor. Vinderen bliver fundet søndag d. 17.12! Held og lykke! Jeg elsker når I deler og liker, men det er ikke et krav <3 KONKURRENCEN ER SLUT: Tusind tak til alle jer, der deltog og STORT TILLYKKE TIL Simone Michelle Andersen! Jeg håber, at du bliver glad for tasken!

Synes godt om

Kommentarer

Sus L. Hansen,
Udover at ønske mig, at vi alle forbliver sunde og raske i 2018 og får et dejligt år <3 - så ønsker jeg mig også en flot hverdagstaske <3
carmadk.blogspot.dk
Mette skakke
,
Mit største juleønske: trænger sådan til at hygge og forkæle min famile med dejlige gaver. Ikke at tænke på arbejde og blot nyde en forhåbentlig hvid jul.
Sus L. Hansen
IP: 82.99.3.229