16.07.13

Hej alle!

I dag startede jeg min dag ud med at få fyldt mine bryn op hos Visage Hudpleje i Århus. Jeg har fået tatoveret bryn et par gange og altid hos Visage, som er de bedste og førende inden for bryn i DK, de to andre par gange har jeg fået det lavet af indehaveren Bente og denne gang af hendes dygtige datter, Nina. Jeg er SÅ glad for resultatet, som er meget naturligt. Mange forbinder tatoverede bryn med et unaturligt look og somme tider ovre i stripper-looket, men det kommer meget an på hvor og hvordan man får dem lavet. Hos Visage er det et meget naturligt look, hvilket jeg er super glad og tilfreds med. Længere nede kan i se det endelige resultat og det skal altid lægge sig lidt efter et par dage, selvom jeg også synes at resultatet er flot med det samme.

Idag blev min lillebror 18 år og det skulle selvfølgelig fejres! Før det var jeg ude og sole mig med et par veninder og efter det var jeg en tur forbi min sædvanlige extentionist, Coiffure extensions det er altid dejligt at blive shinet op, efter man har været på ferie og hun er simpelthen så dygtig!

Inden jeg skulle forbi mine forældre og fejre min bror, skulle jeg hjem for at hente min kæreste, som havde et fint WEWOOD ur til mig. WEWOOD er et mærke, som hver gang man køber noget hos dem, planter man et træ, hvilket er godt for miljøet! Det er anderledes, men en meget rå stil!

Håber at I alle har en fantastisk sommer og husk at skriv til mig, hvis der er noget i vil læse mere om..

[caption id="" align="alignnone" width="576"]
My new lovely hair and bodystocking fra "Just a girl"[/caption]

[caption id="attachment_498" align="alignnone" width="576"]
Ny lækker bodystocking "Just a girl", shorts Bik Bok, mit nye ur fra WEWOOD, sandaler fra Paris, solbriller Rayban, taske Louis Vuitton[/caption]

[caption id="attachment_499" align="alignnone" width="475"]
Sådan foregår det når man får lavet bryn ved Visage og det gør slet ikke ondt, man får nemlig noget mildt bedøvende på brynene, så man mærker intet[/caption]

[caption id="attachment_502" align="alignnone" width="538"]
Mit og min kærestes nye ure fra WEWOOD[/caption]

 

Synes godt om

Kommentarer