#1 TING JEG HAR OPTUR OVER


Jeg tænkte at jeg ville til at bringe lidt ekstra positive vibes til bloggen, og har derfor indført et nyt tiltag, hvor jeg vil dele nogle af mine opture med jer. Nogle af dem har jeg nævnt på bloggen tidligere, og andre har jeg ikke fået delt. Det vil jeg derfor til at gøre løbende, så I kan følge lidt med i de små og store ting, som gør mig glad.
  1. Jeg rejser til Marokko imorgen og ned til 23 grader varme
  2. På onsdag rejser jeg direkte videre til Milano, hvor jeg aldrig har været og derfor har jeg stor optur over at skulle besøge denne smukke by.
  3. Dagen efter jeg kommer hjem fra Milano skal min kære fætter og hans forlovede giftes og jeg glæder mig helt vildt.
  4. I tirdags delte Chanel Worldwide et billede af mig på instagram.. Ja.. jer der går op i Instagram, ved at det kan være optur, når en instagram profil med over 500.000 følgere deler éns billede - og så Chanel!
  5. Denne nye bluse fra Asos og denne jakke fra Vila, som jeg forhåbenligt når at modtage inden jeg skal til Marokko og Milano
  6. Selvom det nok kommer som et chok for nogen, da jeg er sommerpige, med stort S, så har jeg optur over efteråret og bladenes farver, som I også kan se på billedet ovenover fra dette indlæg.
  7. Denne tørshampoo fra LERNBERGER STAFSING - WOW den er god.
  8. At der er semi-finale i Vild med Dans i aften

Nu skal det heller ikke lyde som, at mit liv kun er en dans på roser, så vi tager vi også lige ugens nedtur: Jeg er blevet syg med ondt i halsen, ømme led og muskler og hovedpine, som startede igår - to dage inden afgang. FLOT! Jeg har siden igår drukket 3 kander te og spist suppe og ingefær. Andre gode råd, modtages med kyshånd <3

Rigtig god weekend!

(indlægget indeholder affiliate)

 

Synes godt om

Kommentarer