1. DECEMBER ♥

Glædelig 1. december♥ Håber I har haft en dejlig weekend! Jeg startede weekenden ud med årets første julefrokost med min klasse. Det var egentlig meningen, at det skulle være en stille og rolig bytur og at jeg skulle tidligt hjem. Det tog en lidt anden drejning og jeg endte lidt senere hjemme end forventet. Jeg må have haft brug for det ovenpå alt det eksamensskrivning. Da jeg kom ind af døren blev jeg mødt af denne søde og romantiske overraskelse som næsten gav mig tårer i øjnene:

Imens jeg havde været til julefrokost havde min kæreste lavet en pakkekalender til mig! Hvor romantisk er det ikke lige? Er der aldrig nogen der har gjort for mig, udover min mor. Det var virkelig dejligt at komme hjem til - specielt at vide, at han har siddet og pakket og tapet og klistret for min skyld♥

Så er vi selvfølgelig kommet i julestemning herhjemme og har pyntet op til jul. Jeg er ikke typen der går all-in på kravlenisser og guirlander, men der skal selvfølgelig pyntes op på julie-måden.

Har ikke desværre ikke fået noget billede af hele mit outfit, men havde en ny rød kjole på, som kan købes her

Idag skal jeg nyde søndagen med min kæreste og jeg tror at vi skal i den tur i "Den Gamle By", hvor jeg har hørt at der skulle være den dejligste julestemning.

Hav en dejlig søndag!

Kiss, hugs & christmas-love J ♥

 

Synes godt om

Kommentarer

Anna
,
Hvilke falske øjenvipper har du på herpå? Det ser super flot ud
Julie von Lyck
,
Hej Anna 😊 Mange tak <3 Depend nr 8. De kan købes i Matas 😊 og de er SÅ nemme at sætte på 😊